درخواست سازمان ملل برای تحقیق درباره جنایت جدید اسرائیل-راهبرد معاصر
واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است

درخواست سازمان ملل برای تحقیق درباره جنایت جدید اسرائیل

سازمان ملل متحد خواهان انجام تحقیقات فوری و کامل درباره جنایت جدید رژیم صهیونیستی در شهر نابلس در کرانه باختری رود اردن شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۲۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «‌تور وینسلند» هماهنگ کننده سازمان ملل در خاورمیانه امروز (شنبه) شهادت «عمار مفلح» جوان فلسطینی ساکن نابلس به ضرب گلوله یک نظامی رژیم اسرائیل را محکوم کرد و خواستار انجام تحقیقات فوری و کامل در این زمینه شد.

گروه ها و نیروهای ملی در شهر نابلس در شمال کرانه باختری بامداد امروز (شنبه) از اعتصاب گسترده در شهرک حواره در نابلس به مناسبت در سوگ فقدان «عمار مفلح» که دیروز توسط یکی از نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل در مقابل دیدگان عابران به شهادت رسید، خبر دادند.

گروه مبارز نوظهور «عرین الاسود»‌ فلسطین نیز در بیانیه ای با اشاره به اینکه «عمار مفلح» بدون سلاح به فجیع ترین شکل در شهرک مقاوم «حواره» توسط یک نظامی رژیم صهیونیستی به قتل رسید، تاکید کرد که خون او به انقلاب و مقاومت شکوهمند مردم فلسطین انرژی خواهد داد.

این گروه مبارز از شهروندان فلسطینی در تمام محلات و مناطق در کرانه باختری خواست تا به خیابان ها بیایند و تجمع کنند و جاده هایی را که شهرک نشینان و نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی در آن تردد می کنند، ببندند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در توییتی ضمن محکوم کردن این جنایت بیان کرد که شهادت جوان فلسطینی « عمار مفلح» به ضرب چند گلوله مستقیم نظامی رژیم صهیونیستی در ملاء عام، شایسته واکنش جهانی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به معیارهای دوگانه مدعیان حقوق بشر دربرخورد با مسائل حقوق بشری افزود: اما جنایات روزمره رژیم جنایتکار صهیونیستی نه توسط مدعیان حقوق بشر محکوم می شود و نه برای جنایات آن هیات حقیقت یاب تشکیل می شود!.

وی تصریح کرد که حقوق بشر بازیچه چند دولت مجرم شده است.

روز گذشته یک نظامی اشغالگر اسرائیلی زمانی که قصد بازداشت «عمار حمدی مفلح» در شهرک حواره در شهر نابلس را داشت، با مقاومت او روبه رو شد و زمانی که موفق به این کار نشد، چند گلوله به سمت او شلیک کرد و این جوان را به طرز فجیعی به شهادت رساند.

در حالی که رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که این جوان قصد حمله به نظامیان رژیم اسرائیل با سلاح سرد را داشته، ویدیوهای منتشر شده این ادعاها را به کلی رد کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار